Tot ce ai nevoie pentru ca afacerea ta sa fie prezenta in mediul online

Prezenta on-line este vitala pentru ca afacerea ta sa mearga mai departe. Primul tau pas il reprezinta magazinul tau online. Indiferent de care este activitatea companiei tale, o prima impresie buna face diferenta dintre un client si un simplu vizitator.
Acum este cel mai bun moment.

Concentreaza-te pe eficienta afacerii tale iar noi ne ocupam de automatizare.

Beneficii

Pachet complet si specialisti dedicati

OKEY #OpenONLINE este solutia perfecta cu care incepi vanzarile in mediul online. Beneficiezi de o echipa de specialisti dedicati, suport tehnic si training, gazduire si update-uri de securitate. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti definesti produsele si serviciile.

Orientat catre indeplinirea obiectivelor de business

In procesul de implementare al magazinului tau on-line analizam toate criteriile care conduc la o rata de conversie cat mai mare!

Integrare cu platforma OKEY – solutie ERP completa

Integrarea cu solutia digitala OKEY.RO pentru emiterea de facturi si un management financiar digital complet al afacerii tale.

Design Responsive si adaptat la identitatea de brand

Din ce in ce mai multi consumatori folosesc telefonul mobil pentru cumparaturi online iar sansele ca vanzarile tale sa creasca sunt foarte mari. Ofera o experienta extraordinara clientilor tai. Are un impact pozitiv asupra traficului si in vanzari.

oferta

Oferta #OpenONLINE este special conceputa pentru a sustine afacerea ta in mediul online. Inca de la inceput.

OKEY OpenONLINE

114 Eur

Subscriptie lunara (pretul nu include TVA)

Platforma WooCommerce

Numar de produse pana la 300 de produse
Spatiu server 35GB
GDPR Compliant
aliniere de baza la reglementarile GDPR
Platforma WooCommerce
Integrare cu OKEY Essential pentru emiterea de facturi
Mentenanta si suport tehnic
Certificat SSL
Gazduire
SEO Ready
Integrare plati online prin MobilPay (Netopia)
Design Responsive
Training de utilizare a platformei
Actualizari de securitate & back-up
ALTE COSTURI
Design standard predefinit (peste 500 de modele) si personalizare adaptata la identitatea de brand 490 EUR
plata unica
Ce include solutia OpenONLINE?

Solutia #OpenONLINE contine tot ce ai nevoie pentru a vinde online, de la creare si alegerea design-ului, pana la implementarea si lansarea magazinului online. Implementarea tehnica include configurarea domeniului si gazduirea acestuia , certificat SSL, mentenanta, update-uri si tot ce tine de securitate, integrarea platii online prin MobilPay (Netopia), suport si training de specialitate.

Care sunt pasii de urmat in procesul de design?

Alegi o tema din galeria de template-uri unde gasesti peste 500 de teme si de aici incepem personalizarea cu logo-ul companiei, elementele grafice dar si adaptarea acesteia la paleta de culori, conform identitatii vizuale a brandului tau.

Ce include serviciul de intretinere?

Mentenanta site-ului este importanta pentru afacerea ta si iti ofera siguranaa ca magazinul tau online are o performanta buna care converteste si genereaza venituri. Cu serviciul de mentenanta inclus in oferta #openOnline ai certitudinea ca magazinul tau online este monitorizat, actualizat si functional.
Atata timp cat ai platit abonamentul lunar, ramane in sarcina noastra sa monitorizam performanta magazinului tau, securitatea, timpul de incarcare si toate update-urile de functionalittii necesare.

In cat timp lansez magazinul meu online?

Stim ca timpul este foarte important pentru tine si pentru afacerea ta, insa in prima etapa vom avea nevoie de putina implicare din partea ta. Vom stabili impreuna designul si obiectivele tale in mediul online. Feedback-ul tau conteaza in toate etapele de implementare si ne ajuta sa grabim procesul de implementare si configurare a magazinului tau, astfel incat sa te bucuri de prezenta afacerii tale in mediul online in doar doua saptamani.

Okey OpenONLINE in doar 2 saptamani! Hai sa vorbim despre magazinul tau online.

Pentru inceput avem nevoie sa stim care este viziunea ta asupra magazinului online, iar noi gasim solutia ideala pentru afacerea ta. Nu ai nevoie de cunostinte de specialitate, ne ocupam noi.

contact

Daca iti putem fi de folos cu mai multe informatii, te incurajam sa contactezi:

ic_contact_headset

Departamentul de Suport (Luni – Vineri, intre 9:00 – 18:00)

ic_contact_chat

Chat-ul de pe site

ic_contact_mail

Email: suport@eokey.ro

ic_contact_phone

Telefon: 0736.101.492.